Четвер, 18.04.2024, 19:47
Вітаю Вас Гість | RSS

Жидачівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2

Форма входу
Логин:
Пароль:
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 124
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Квітень » 30 » Зустріч
10:22
Зустріч

 

                         Незабутня зустріч

                17 квітня 2015 року відбулася пам’ятна зустріч у школі. Поспілкуватись із учнями, вчителями завітали наші славні військові, які захищають цілісність України (військові Дрогобицької військової частини – старшина, старший прапорщик Тарас Міцяк, військовослужбовець Іван, а також боєць батальйону Київ – 2, випускник школи Олег Кушнір). Це люди сильної волі, міцного характеру, впевнені в собі ,справжні патріоти України.  Бійці ділилися  спогадами, розповідали  школярам, що пережили за час, проведений в зоні АТО. Хлопці своїм прикладом показали, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але і вчинками доводити це. Відповідаючи на  запитання учнів,запрошені воїни намагалися у доступній формі розповісти школярам про життя на війні, про допомогу волонтерів, про солдатську єдність, братство . Бійці щиро подякували дітям за те,що вони морально підтримують їх своїми листами, малюнками, оберегами. Ця підтримка для воїнів є надзвичайно важливою.

          Військові з Дрогобицької військової частини проходили службу у зоні ведення антитерористичної операції, дислокуючись спершу на Луганщині ,а потім на Донеччині.  Олег Кушнір з листопада 2014 року проходить службу в батальйоні Київ-2, бійці якого знаходяться поблизу Кримського Луганської області.  Олег пройшов добру школу  життя як для свого юного віку.  Крім того, що хлопець захищає цілісність України, він встигає навчатися ( є студентом  Львівського національного університету  ім.І.Франка, історичного факультету). Олег не лише добре  знає історію, він сам її творить сьогодні разом з усіма тими, хто мужньо стоїть на захисті Батьківщини.  Звертаючись до учнів своєї рідної школи, боєць батальйону Київ-2 наголосив, що зміни потрібно починати з самого себе, попри все залишатись  людьми, а головне завдання молоді – вчитися, бо вже завтра їм будувати нову Україну. Запрошені учасники АТО почули від педагогічного колективу та учнівської молоді щирі слова подяки і шани.Події останніх місяців у котрий раз довели, що український народ неможливо подолати. Вони тільки об’єднали нас, збудили в кожного з нас почуття щирого й глибокого патріотизму,дали змогу проявити себе безкорисливими, щедрими, готовими на все заради незалежності та кращого майбутнього нашої держави.

         У свою чергу бійці подякували учням за їхню активну позицію у підтримці військових.  Адже учні радо підтримують та організовують різноманітні благодійні акції, що мають на меті допомогти бійцям на Сході.  Лише днями завершилася масштабна  районна акція “Великодній кошик  для солдата», до якої долучилися й учні школи, а вже цього тижня діти завершують плести чергові маскувальні сітки.  Військові належно оцінили роботу учнів.

              На пам’ять про свої відвідини та в подяку за постійну підтримку військові Дрогобицької  військової частини подарували директору школу  шеврон. Тільки тепер ми, напевно, усвідомили, що означають такі звичайні слова як незалежний, вільний. Усвідомили, як це бути справжніми патріотами, яке велике значення мають слова нашого гімну, який рідний і дорогий нам наш синьо-жовтий прапор. Це пробудження свідомості, і воно сколихнуло всю Україну від наймолодшого до найстаршого.
      Такі зустрічі залишають у молодих душах віру у краще ,мирне майбутнє України і нестримне бажання бути схожими на тих, хто зараз захищає суверенітет, свободу і цілісність нашої держави

Разом - до перемоги! Молимось , віримо. Переможемо!!!

      

Переглядів: 891 | Додав: nadia21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Made by vital4u4ok © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz