Четвер, 28.03.2024, 14:39
Вітаю Вас Гість | RSS

Жидачівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2

Форма входу
Логин:
Пароль:
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 124
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Квітень » 30 » ЗНО-2015
10:37
ЗНО-2015

ЗНО-2015

 

      24 квітня 2015 року у пункті проведення ЗНО ( у приміщенні школи)  225 абітурієнтів із 233 зареєстрованих складали тести ЗНО з української мови і літератури двох  рівнів складності – базового і поглибленого ( 217 –базового,  8-поглибленого). Успішність цієї важливої місії залежала не лише від чіткого дотримання учасниками зовнішнього незалежного оцінювання вимог і норм, передбачених процедурами ЗНО, а й від добросовісного виконання своїх обов’язків персоналом пункту проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

У пункті тестування до проведення ЗНО з української мови та літератури було залучено 40 педагогічних працівників ,2 медичних працівники,представника ДСО, які відповідально віднеслись до виконання своїх обов’язків, що не дасть похитнути віру молодих людей і суспільства в цілому у справедливість та об’єктивність зовнішнього незалежного оцінювання.

У аудиторіях пункту ЗНО за допомогою металодетектора проводився загальний контроль уповноваженою особою та відповідальним за пункт ЗНО із залученням працівника Державної служби охорони за дотриманням учасниками зовнішнього оцінювання вимоги щодо заборони мати при собі засоби зв’язку, пристрої зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, а також окремих елементів, які можуть бути складовими технічних засобів чи пристроїв. Порушень процедури проходження і проведення зовнішнього оцінювання не було виявлено.

З метою забезпечення  відкритості та прозорості ЗНО, широкого та об'єктивного інформування громадськості про його перебіг здійснювалось громадське спостереження за проведенням зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень випускників загальноосвітніх навчальних закладів  громадським спостерігачем від громадської організації ” Опора”.

Подяка педагогічним працівникам ,які забезпечували організоване проведення ЗНО в пункті тестування 24 квітня,
   охороні громадського порядку, ДСО, медичним працівникам,  учасникам та їхнім батькам, які відповідально поставилися до підготовки й участі в процедурах ЗНО. Завдяки спільним зусиллям зовнішнє незалежне оцінювання  з української мови та літератури було проведено на високому організаційному рівні.

Успіхів і творчих здобутків у житті!

 

Переглядів: 741 | Додав: nadia21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Made by vital4u4ok © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz