Четвер, 25.04.2024, 10:58
Вітаю Вас Гість | RSS

Жидачівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2

Форма входу
Логин:
Пароль:
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 124
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Вересень » 1 » Зі святом 1 вересня!
00:00
Зі святом 1 вересня!

                           

 

                                        ШАНОВНІ ВЧИТЕЛІ, БАТЬКИ!

                                                           ДОРОГІ ДІТИ !

            Щиро вітаю Вас усіх із Першовереснем, Днем знань, справжнім всенародним святом мудрості, добра і людяності.  Це свято не лише школярів і педагогів, а усіх, хто провів за шкільною партою щасливі роки дитинства та юності, роки в цікавій та захоплюючій Країні знань.

         Нехай цей навчальний рік ,ознаменований 200- літтям від дня народження нашого Кобзаря Тараса Шевченка, 850-річчям першої письмової згадки про древній Удеч, впровадженням нових Державних стандартів освіти, відкриє перед школярами  нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.

          Особливо хочу привітати з цим святом дорогих наших першокласників, адже сьогодні для них особливий день яскравого життя, тому що перед ними відкриваються двері в Країну знань, нових досягнень, цікавих справ, власних талантів.  На цьому шляху, дорогі наші юні друзі,  ви завжди відчуватимете підтримку своїх рідних, а «ліхтариком свого досвіду та любові» ваш шлях впевнено освітлюватиме ваша перша вчителька, ваш перший провідник Країною знань, друг, порадник.  Тут ви  зустрінете  нових друзів – однокласників, з якими разом крокуватимете до найвищих досягнень та найвеличнішої сили дружби!

           Вашими друзями – помічниками стануть шкільні підручники.  Усі знання, які ви  отримаєте в школі, стануть для вас тією опорою, з якою вам легко буде йти своїм життям, досягати нових вершин та успіхів ! Упевнена, що зерна науки дадуть добрі сходи і зростуть у ваших душах урожаєм мудрості, натхнення, любові до рідного слова.Зростайте гідними громадянами своєї держави,примножуйте славні традиції українського народу. 

        Особливим і хвилюючим є це свято для наших випускників,адже це останній Першовересень для них  , останній рік навчання в стінах рідної школи,рік професійного самовизначення ,підготовки до ЗНО.  Наполегливості вам,упевненості у власних силах,здійснення мрій,захоплюючих відкриттів і нових звершень!

         Висловлюю щиру  вдячність педагогам за самовіддану працю, мудрість і терпіння, батькам – за розуміння і співпрацю, допомогу в підготовці до нового навчального року.

                        Усім   Божого  благословення, здоровя, терпіння, мудрості, любові.

                    Світлої та щасливої дороги в Країні знань !

 

     

                                                                       

                                                                          З повагою,

                                                                      директор школи      О.Т.Мальцева     

Переглядів: 865 | Додав: nadia21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Made by vital4u4ok © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz