Середа, 24.04.2024, 01:30
Вітаю Вас Гість | RSS

Жидачівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2

Форма входу
Логин:
Пароль:
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 124
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Жовтень » 27 » Відкриття тренінгового кабінету
22:56
Відкриття тренінгового кабінету

       Напередодні Дня вчителя, 4 жовтня, у Жидачівській ЗОШ № 2 відбулося урочисте відкриття тренінгового кабінету превентивної освіти. Директор школи Оксана Мальцева привітала колег з професійним святом і з цією подією, якій передувала перемога у Всеукраїнському конкурсі «Кращий захист моделі превентивної освіти».

    Отець Стефан Гарасимів благословив педагогів та учнів на плідне навчання і наголосив на важливості праці педагогів, котрі виховують свідомість майбутніх громадян України. Учні привітали вчителів віршованими рядками і душевними пісням. Опісля спільної молитви отець Стефан освятив новий кабінет, а заступник міського голови міста Жидачева Ярослав Гаврильчук та президент шкільної республіки «Модерн» Ангеліна Глух урочисто перерізали стрічку. До просторого, світлого, цікавого кабінету запросили гостей свята. Ярослав Гаврильчук, вітаючи освітян, побажав , щоб учні, черпаючи нові знання у щойно освяченому кабінеті, виростали достойними членами жидачівської громади. До щирих привітань долучився також директор музею історії і мистецтва Жидачівщини Степан Ревуцький.

Заступник директора школи Оксана Блага та вчитель з основ здоров’я Мирослава Гайда розповіли про участь у проекті, який започаткували Міністерство освіти і науки України спільно з Представництвом європейської освіти в Україні. Жидачівська ЗОШ № 2 стала єдиною переможницею з усіх шкіл Львівщини. Завдяки конкурсу «Кращий захист моделі превентивної освіти» цей навчальний заклад отримав нові парти, стільці, шафи, коркові дошки і фліп-чарти для тренінгового кабінету превентивної освіти (на загальну суму 10770 грн.)

Довідка. Превентивне виховання – це система підготовчих та профілактичних дій педагога, спрямованих на запобігання формуванню в учнів негативних звичок, рис характеру, проявам асоціальної поведінки підлітків та організацію належного догляду за діяльністю школярів.

 

Переглядів: 488 | Додав: nadia21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Made by vital4u4ok © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz