П`ятниця, 26.04.2024, 17:38
Вітаю Вас Гість | RSS

Жидачівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2

Форма входу
Логин:
Пароль:
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 124
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Листопад » 26 » Семінар ГПД
22:16
Семінар ГПД

Семінар вихователів  ГПД  у Жидачівській  ЗОШ І-ІІІ ст. №2

Я- вихователь , життя моє, як квітка,

Таке чарівне і яскраве.

В житті моєму є родзинка:

Чарівний світ шкільної справи.

Група продовженого дня є однією із форм виховання та навчання дітей, забезпечує створення сприятливих умов для організації навчально-виховного процесу у другій половині дня: відпочинку, позаурочної діяльності, гурткової роботи; забезпечує розумовий, моральний, естетичний, фізичний, духовний розвиток, створює умови для організації продуктивної праці, відкриває можливості всебічного виявлення і розвитку індивідуальних здібностей, запитів та інтересів дітей.

 Але навчально-виховний процес у ГПД не повинен бути продовженням уроків. Соціальна і педагогічна ситуація вимагає від сучасних вихователів відповідного підходу до організації роботи у групі. Найголовніше -це зробити кожну дитину суб’єктом діяльності, формувати ставлення молодших школярів до світу, природи, людини, праці і до самого себе.  Тому пошук ефективних форм, видів, методів, засобів роботи  на заняттях в групі продовженого дня нині є основним методичним завданням вихователів ГПД.Про це йшла мова на районному семінарі вихователів груп продовженого дня,який відбувся у четвер, 13 листопада 2014 року, на базі Жидачівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2,

        Директор школи О.Т.Мальцева  у мультимедійній  презентації висвітлила роботу педагогічного колективу школи,  основні досягнення, напрацювання, результати. Керівник шкільної методичної комісії Гивель З.З. розкрила роботу вихователів груп продовженого дня  з розвитку естетичних смаків на заняттях ГПД як засіб формування культури здоров’я, оскільки школа є Школою сприяння здоров’я. Шоп’як С.А. захопила усіх присутніх на майстер-класі «Цікаве орігамі»,де кожен зміг творити із звичайного паперу красу своїми руками.

         Вихователі груп продовженого дня зі шкіл району обмінялись думками з приводу використання форм і методів роботи на заняттях в ГПД, щоб зацікавити учнів, сформувати у них пізнавальний інтерес, і в той же час не нашкодити здоров’ю. Зав’язалась відверта розмова і щодо проекту Концепції  розвитку освіти на 2015-2025рр.

        Підвела підсумки семінару методист райметодкабінету Марків Т.І.

 

Вихователю!

Будь сонцем, що випромінює людське тепло

і будь благодатним грунтом для розвитку

людських  почуттів, сій знання не лише в

памяті і свідомості дітей, а й передусім у

Їхніх думках і серцях.

Переглядів: 849 | Додав: nadia21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Made by vital4u4ok © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz