П`ятниця, 29.03.2024, 15:39
Вітаю Вас Гість | RSS

Жидачівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2

Форма входу
Логин:
Пароль:
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 124
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Грудень » 21 » День відкритих дверей
23:07
День відкритих дверей

ДЕНЬ  ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

Школа не повинна вносити різкого перелому в життя дитини.

Нехай, ставши учнем, ди­тина продовжує робити сьогодні те, що ро­била вчора. Нехай нове з'являється в її житті поступово і не збентежує лавиною переживань 

                                                                                     В.О. Сухомлинський

 

       Вже багато років поспіль між школою та дошкільними навчальними закладами міста діє оптимальна модель наступності. Дитина має бути готовою до нових форм співпраці. Важливим є бажання дошкільнят йти до школи. Тому кожен рік  наша школа гостинно відчиняє двері для дошкільнят - вихованців дитячих садочків. Цього року 5 грудня в рамках акції «Дай руку, першокласнику!» проведено День відкритих дверей для майбутніх першокласників.  Дошкільнята дитячих установ міста ”Калинонька”,”Теремок” “,Барвінок,” ”Сонечко” відвідали школу: навчальні кабінети для початкових класів, бібліотеку, комп’ютерний клас, кабінети музичного та візуального мистецтва,спортивні,актову  зали.

 

Театральна студія” Дивосвіт”(кер. Чвак  Т.І., Баліцька І.Я., Сивик В.В.) запросили дошкільнят на перегляд вистави-казки “Царівна Несміяна», а вчителі початкових класів Завацька А.М.,Тижбір  О.Р.  провели вікторину “В гостях у казки”.

       Дошкільнята мали  змогу (впродовж 15-хвилинних міні-уроків) стати школяриками.  Їх гостинно зустріли директор Мальцева О.Т., заступник директора з навчально-виховної роботи Шинкар О.А., вчителі та учні.  Діти завітали у гості до першокласників, разом з якими поспівали на уроці музики, посиділи за партами, грали на фортепіано.

          Головне, що кожен з них виніс з цієї екскурсії, бажання знову прийти до школи, але вже у статусі учня.

 

                   

Школа чекає своїх майбутніх першокласників!

 

Переглядів: 841 | Додав: nadia21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Made by vital4u4ok © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz