Четвер, 18.04.2024, 07:56
Вітаю Вас Гість | RSS

Жидачівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2

Форма входу
Логин:
Пароль:
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 124
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Лютий » 11 » Акція "Допоможи фронту"
00:23
Акція "Допоможи фронту"

        Сьогодні Україна переживає непрості часи. Весь світ з глибоким болем і тривогою слідкує за всіма військовими діями, які відбуваються на Сході  нашої країни. Гірко, боляче усвідомлювати, що гинуть  кращі сини України,справжні патріоти... Для України це великі втрати , велике випробування у боротьбі за незалежність і цілісність нашої держави.

      Коли закінчиться війна, зараз ніхто не знає. Та допомога українським воякам потрібна вже сьогодні. Ми чітко усвідомлюємо, що можемо зробити як громадяни, а що – як фахівці своєї справи. Зараз, саме зараз, ми повинні показати свою підтримку тим, хто живий. Тим,  хто не бачить ні сну, ні відпочинку. Тим, хто кожен день чує свист куль і снарядів, бачить смерть своїх друзів. Лише відчуваючи нашу підтримку, вони продовжують боротьбу, бо знають, що за ними стоїть народ України.  Допомога військовослужбовцям може бути різною. Головне мати бажання. Навіть ті душевні листи від дітей ,обереги надихають їх, дають наснагу далі жити і воювати. Але, на жаль, на одному бойовому духові перемоги не отримати, голими руками ворога не здолати, і від одного нашого бажання куля мимо  не пролетить. Солдатам треба їсти, їм треба пити, вони потребують медикаментів, до того ж стало холодно, необхідний теплий одяг.

        Саме тому в школі відбулась благодійна акція «Допоможи  воїнам”, яка не залишила байдужим нікого: ні дітей, ні батьків, ні вчителів та працівників школи. За декілька днів було зібрано багато продуктів харчування (печиво,чай,каву,тушонку,консерви,шоколад,згущонку,мед,квашену капусту, макарони,домашні консервації) ,засоби особистої гігієни, сигарети,теплі шкарпетки ,одяг, протигрипозні та обезболюючі медикаменти…На зібрані  вчителями та технічними працівниками кошти ( 1040 грн) закуплено для воїнів 20 шт. препарату»НАЛБУФІН”. І у понеділок ,9 лютого, 30 яшиків зібраних продуктів навантажено у бус і відправлено  через волонтерів батальйону”УНСО” ,який знаходиться біля Маріуполя.

      Щира вдячність та подяка учням, батькам, вчителям,працівникам школи, усім небайдужим людям,які розуміють ,що треба рятувати країну, рятувати     життя воїнам, не втрачають віри і роблять все можливе!

      Нехай доля щедрою рукою дарує всім захисникам нашої незалежної України здоров’я,мужність,силу духу,витримку, життєві перемоги! Хай Всевишній і Мати Божа допомагають їм вистояти і живими та здоровими повернутися до рідних домівок з честю, славою і перемогою! Слава Героям!

                 

Переглядів: 611 | Додав: nadia21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Made by vital4u4ok © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz