Субота, 18.05.2024, 17:45
Вітаю Вас Гість | RSS

Жидачівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 2

Форма входу
Логин:
Пароль:
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 124
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Грудень » 11 » Герої повернулися додому…
00:05
Герої повернулися додому…

Герої повернулися додому…

5 грудня 2014 року запам’ятається Жидачеву особливою зустріччю –  громада міста і району зі слізьми на очах, зі словами надзвичайно щирої вдячності радо вітала нових Героїв України – військових Жидачівщини, котрі повернулися з зони АТО.

На площу Свободи з нагоди такої доброї події прийшли,крім представників влади міста, району, сільських рад, учнівська молодь, педагоги, дошкільнята, небайдужі мешканці міста. Дев’ятикласники школи разом зі своїм класним керівником Балитою Я.П.,педагогом-організатором Сивик В.В. малювали плакати,листівки і радо пішли зустрічати своїх героїв,щоб подякувати їм за справжній патріотизм,самовідданість і незламність. На місці зустрічі  майоріли українські прапори, було розгорнуто багато патріотичних плакатів, а мешканці міста з вдячністю вітали героїв із поверненням, дарували їм квіти.

Зі сльозами на очах, зворушені школярі повернулися в школу і на виховній годині продовжили розмову про нових Героїв України ,мужніх добровольців, котрі за внутрішнім покликанням своєї душі, проявляючи справжній патріотизм, щомиті ризикуючи власним життям,гідно відстоювали нашу з вами свободу і незалежність.

        Ми щиро вдячні мужнім воїнам  за подвиг в ім'я миру на Україні, в ім'я щасливого майбутнього . Низький уклін! Ми віримо, що щирі, теплі слова підтримки, яскраві малюнки допоможуть вижити нашим захисникам, зігріють їхні серця, додадуть сили, мужності та відваги.

       Знаємо, що військовим важко у зоні АТО, та переконані, що вони не втрачають патріотичного настрою і мужньо відстоюють мир та єдність нашої країни. Нехай скоріш закінчиться війна. Нехай над нами буде мирне небо і щастя сповнить наші душі. А відважні захисники нехай повернуться із поля бою у свої сім'ї  з перемогою та живими! 

 

Переглядів: 503 | Додав: nadia21 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Made by vital4u4ok © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz